Само нови играчи. Обвивувањето се случува прво од реална рамнотежа. 50 пати повеќе од бонусот, придонесот може да варира по натпревар. Условот за обложување се пресметува само на бонус облози. Бонусот важи 30 дена од издавањето. Максимална конверзија: 3 пати поголема од износот на бонусот. Исклучува депозити на Скрил. Се применуваат целосни услови.

  • Избрана
  • Jackекпот
  • Во живо
  • Слотови
  • Игри со маса
  • Сите